Debat ndërmjet Albiosit dhe Elmedinës: “Unë s’jam homoseksual”, “Po xhelozon për Shkurtën”

Elmedina dhe Albiosi janë përplasur mes vete. Elmedina kërcënon Albiosin që t’i mat fjalët përndryshe do të prishin shoqërinë përgjithmonë. Elmedina thotë se Albiosi një ditë simpati për të,...

Elmedina dhe Albiosi janë përplasur mes vete.

Elmedina kërcënon Albiosin që t’i mat fjalët përndryshe do të prishin shoqërinë përgjithmonë.

Elmedina thotë se Albiosi një ditë simpati për të, një ditë për Shkurtën, pastaj një ditë tjetër për Magbulën e ditën
tjetër për Filloretën, Krinë…

Ajo shprehet se edhe pak do të nis simpati për djemtë.

Kjo bëri që Albiosi të reagoj dhe të thotë se nuk është homoseksual.

Shihni video më poshtë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta