“S’kom pas bukë me honger, kom hi rrugëve t’kqija” – Elmedina rrëfen historinë e dhimbshme

Elmedina, banorja e It’s My Home, ka rrëfyer historinë e trishtë, që kishte kaluar në jetën e saj. Ajo ka terguar për herë të parë për privatësinë, jetën e...

Elmedina, banorja e It’s My Home, ka rrëfyer historinë e trishtë, që kishte kaluar në jetën e saj.

Ajo ka terguar për herë të parë për privatësinë, jetën e vështirë dhe përdorimin e drogave e rrugëve të kqija që kishte hyrë.

Kjo kishte bërë që edhe familja e saj të largohet nga ajo.

Mirëpo, Elmedina pas një pëprvoje të hidhur që kishte në jetën e saj, ajo është përmirësuar dhe penduar për atë që ka bërë.

Elmedina ka hequr dorë përfundimisht nga e kaluara e errët.

Dëgjojeni videon e plotë të saj.

Temat
Përgjithshme

Të afërta