Shpërthen me akuza Dodo, e akuzon Krinë për familjen e saj, ajo fillon të qaj dhe çohet nga emisioni

Dodo si asnjëherë më parë, ka shpërthyer në akuza kundër Krisë. Ajo thotë se kri i ka prindërit dhe nuk është rritur në jetimore. Kria i është përgjigjur me...

Dodo si asnjëherë më parë, ka shpërthyer në akuza kundër Krisë.

Ajo thotë se kri i ka prindërit dhe nuk është rritur në jetimore.

Kria i është përgjigjur me qetësi.

Mirëpo Dodo nuk ndalet.

Pas akuzave të tmerrshme të Dodos, Kri shpërthen në lot.

Ajo çohet e tmerruar nga emisioni, ndërsa banorët kritikojnë gjuhën e Dodos dhe kërkojnë të ia ndalin mikrofonin.

Temat
Përgjithshme

Të afërta