“Para 4 vitesh t’kom pa me ni kafe në Durrës” – Kreshniku e ngacmon Krinë, ja si reagon ajo

Kreshniku dhe Kria kanë biseduar mes vete. Kreshniku ka ngacmuar Krinë duke i thënë se e ka pa me një kafe në Durrës. Ai ka aluduar se para 4...

Kreshniku dhe Kria kanë biseduar mes vete.

Kreshniku ka ngacmuar Krinë duke i thënë se e ka pa me një kafe në Durrës.

Ai ka aluduar se para 4 viteve ka ndodh kjo.

Se si reagoi Kri, shihni videon e më poshtme.

Temat
Përgjithshme

Të afërta