Njihuni me banorin më të ri në It’s My Home

Në shtëpinë më të madhe në Kosovë, It’s My Home, ka hyrë edhe një banor i ri. Banori më i ri është Florenti. Ai merret me kërcim dhe vjen...

Në shtëpinë më të madhe në Kosovë, It’s My Home, ka hyrë edhe një banor i ri.

Banori më i ri është Florenti.

Ai merret me kërcim dhe vjen nga Prizreni.

Më poshtë shihni videon, dhe njihuni me të.

Temat
Përgjithshme

Të afërta