Nëna e Grekut i vjen për vizitë, ai shpërthen në lot nga emocionet, ajo takon edhe Krinë

Greku është befasuar këtë javë në Prime e It’s My Home. Një surprizë e këndshme i ndodhi atij. Nëna i ka ardhur në vizitë, takim ky që bëri Grekun...

Greku është befasuar këtë javë në Prime e It’s My Home.

Një surprizë e këndshme i ndodhi atij.

Nëna i ka ardhur në vizitë, takim ky që bëri Grekun të shpërthej në lot.

Nëna i dha përkrahje të madhe Grekut.

Ajo pastaj takoi edhe Krinë.

Ajo i tregoi Grekut që Samedi e ka vizituar dhe i kishte kërkuar falje për konfrontimet që i kishte bërë me Grekun.

Se çka ndodhi në këtë takim, shihni videon më poshtë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta