“Kom hi dy herë n’kredi për me ndreq shpinë”/ Kreshniku qelet me banorët

Kreshniku, gjatë një bisede me banorët e tjerë ka folur për kushtet e vështira të jetesës në Kosovë. Duke folur për vështirësitë, ai thotë se nuk ka shpi në...

Kreshniku, gjatë një bisede me banorët e tjerë ka folur për kushtet e vështira të jetesës në Kosovë.

Duke folur për vështirësitë, ai thotë se nuk ka shpi në Kosovë pa kredit.

Derisa flasin për kreditin dhe interesin e madh, ai shprehet se, kjo është para me fajde, por e ligjshme.

Kreshniku tregon se vet ka hy dy herë kredi nga 10 mijë euro për me ndreq shpinë.

Dëgjojeni bisedën e plotë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta