Greku kallxon qysh duhet mu puth, qikat shkrihen tu kesh

Në shtëpinë më të madhe në Kosovë, It’s My Home, ndodhin gjëra të ndryshme gjatë ditës. Një prej tyre është edhe momenti kur Greku fillon të tregoj se qysh...

Në shtëpinë më të madhe në Kosovë, It’s My Home, ndodhin gjëra të ndryshme gjatë ditës.

Një prej tyre është edhe momenti kur Greku fillon të tregoj se qysh duhet me u puthë.

Ai duke treguar, qikat të cilat janë banore aty brenda, kanë filluar të qeshin.

Se çfarë thotë Greku, dhe si reagojnë vajzat shikojeni videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta