Nis dasma e Albiosit me Magin, banorët nisin me kallë atmosferen

Një improvizim i një martese është realizuar në shtëpinë It’s My Home. Albiosi dhe Magi janë ‘martuar’. Banorët e kësaj shtëpia kanë filluar atmosferën. Albiosi i ‘gëzuar’ për këtë...

Një improvizim i një martese është realizuar në shtëpinë It’s My Home.

Albiosi dhe Magi janë ‘martuar’.

Banorët e kësaj shtëpia kanë filluar atmosferën.

Albiosi i ‘gëzuar’ për këtë martesë ka filluar kërcimin.

Shihni pamjet.

Temat
Përgjithshme

Të afërta