“E kom thirr Albiosin me puthë n’Dhomën e Kuqe” – Elmedina e ngacmon Albiosin

Elmedina ka ngacmuar Albiosin teksa qëndronin me banorët e tjerë në oborrin e shtëpisë It’s My Home. Ajo thotë se e ka thirrë Albiosin në Dhomën e Kuqe me...

Elmedina ka ngacmuar Albiosin teksa qëndronin me banorët e tjerë në oborrin e shtëpisë It’s My Home.

Ajo thotë se e ka thirrë Albiosin në Dhomën e Kuqe me puthë.

Albiosi fillon të qesh me këtë që tha Elmedina.

Bashkë me Albiosin edhe banorët e tjerë kanë filluar të qeshurat.

Shihni videon dhe kuptone se për çka bëhet fjalë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta