Banorët e kallin atmosferën me këngë e valle për dasmën e Albiosit me banoren e re

Është duke vazhduar një atmosferë e bukur në shtëpinë It’s My Home. Për dasmën e Albiosit me Magin, banorët nuk po ndalen së vallëzuari. Atmosfera është në nivelin më...

Është duke vazhduar një atmosferë e bukur në shtëpinë It’s My Home.

Për dasmën e Albiosit me Magin, banorët nuk po ndalen së vallëzuari.

Atmosfera është në nivelin më të lartë.

Djemtë e kësaj shtëpie po shihen të lumtur, për martesën e shokut të tyre.

Shihni pamjet më poshtë dhe kënaquni me këngë e valle.

Temat
Përgjithshme

Të afërta