Albiosin e veshin si dhëndër, bohet gati me u martu me drenicasen

Albiosi është ‘martuar’ me banoren e re në shtëpinë It’s my Home. Një improvizim i një martese është realizuar në këtë shtëpi. Albiosi është dhëndri i kësaj shtëpie, ndërsa...

Albiosi është ‘martuar’ me banoren e re në shtëpinë It’s my Home.

Një improvizim i një martese është realizuar në këtë shtëpi.

Albiosi është dhëndri i kësaj shtëpie, ndërsa nusja Magi nga Drenica.

Banorët e kanë veshur Albiosin dhe ai është bërë gati për t’u bë dhëndër.

Shihni videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta