Albiosi po bëhet dhëndër Drenice?

Albiosi në It’s My Home do me dal nga shtëpia me të dashur!? Ai është duke e kaluar mirë me banoren e re nga Drenica. Albiosi dhe Magi po...

Albiosi në It’s My Home do me dal nga shtëpia me të dashur!?

Ai është duke e kaluar mirë me banoren e re nga Drenica.

Albiosi dhe Magi po duket se po e kalojnë mirë me njëri tjetrin.

Edhe video e më poshte e tregon këtë.

Shihni pamjet.

Temat
Përgjithshme

Të afërta