Kri qan pas akuzave të banorëve: “Pse më kanë inat?”

Kria ka qajt në It’s My Home, pas akuzave dhe debateve të ashpra që po ndodhin aty. Ajo pyet pse po kanë inat banorët e tjerë. Kri është rrëfyer...

Kria ka qajt në It’s My Home, pas akuzave dhe debateve të ashpra që po ndodhin aty.

Ajo pyet pse po kanë inat banorët e tjerë.

Kri është rrëfyer para banores së re, e cila thotë se është shumë e paqtë.

Kri tutje shprehet se nuk e di se çfarë të keqe ka bërë?

Ditëve të fundit kanë ndodhur mjatë shumë debate e akuza kundër Krisë nga pothuasje të gjithë banorët aty.

“Pse më kanë inat, s’kam bërë asgjë të keqe”, shprehet Kri.

Temat
Përgjithshme

Të afërta