“Keni me honger 1 karrotë çdo 15 minuta” – Baba ju kallxon provën e javës

Banorët në It’s My Home, çdo javë e kanë nga një provë, e cila ua siguron buxhetin e javës. Valoni duke u treguar se cila është prova e javës,...

Banorët në It’s My Home, çdo javë e kanë nga një provë, e cila ua siguron buxhetin e javës.

Valoni duke u treguar se cila është prova e javës, ju ka pru karrota banorëve.

Banorët e kanë detyrë që të hajnë nga një karrotë çdo 15 min nga një banorë.

Duke u treguar se sa është e rëndësishme karrota për shëndet, Valoni ua tregon edhe metodën se si duhet të hahet një karrotë.

Shihni videon dhe reagimet e banorëve kur e kuptojnë këtë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta