“Je tu m’dëshpru shumë Luan, e ki inatin e pabesueshëm”/ Valoni kritikon Luanin

Derisa vazhdon debati në It’s My Home, se kush për kë ta folur, përsëri kyçet Luani duke akuzuar Krinë. Arditi ishte duke folur për Krinë, duke treguar se ajo...

Derisa vazhdon debati në It’s My Home, se kush për kë ta folur, përsëri kyçet Luani duke akuzuar Krinë.

Arditi ishte duke folur për Krinë, duke treguar se ajo i ka thënë se Shkurta i njeh pronarët e clubeve, ka ndërhy Luani.

Ai thotë se kjo është në rregull me fol për të tjerët e ne mos me fol për të.

Sipas tij, Kri qishtu ka folur edhe për Dodon.

Kurse Valoni i thotë se është duke e dëshpruar dhe e ka inatin e madh.

Temat
Përgjithshme

Të afërta