Elmedina falendëron Valonin me lot në sy

Valoni gati për natë futet në shtëpinë It’s My Homë dhe bisedon me banorët. Valoni duke folur për ndryshimin e banorëve, Krisë apo të tjerëve thotë se është sukses...

Valoni gati për natë futet në shtëpinë It’s My Homë dhe bisedon me banorët.

Valoni duke folur për ndryshimin e banorëve, Krisë apo të tjerëve thotë se është sukses nëse ndryshon Kri, Luani apo Greku.

Ai thotë se suksesi është te Elmedina e cila po ndryshon.

Elmedina thotë se ka ndje dhe ka falendëru Valonin për ndryshimin që po e bën.

Temat
Përgjithshme

Të afërta