“Dodo e ka pranu që është biseksuale, pse nuk e gjykon si mua” – Kri debaton ashpër me Luanin

Debatet e ashpra kanë vazhduar në It’s My Home. Luani e Kri po përplasen mes vete, deria Kri ka folur edhe për Dodon, ish-banoren e cila doli me votat...

Debatet e ashpra kanë vazhduar në It’s My Home.

Luani e Kri po përplasen mes vete, deria Kri ka folur edhe për Dodon, ish-banoren e cila doli me votat e publikut nga kjo shtëpi.

Kri duke u ballafaquar me kritikat e Luanin, thotë se Dodo e ka pranu është është biseksuale në një emision tjetër, dhe pyet se pse Luani nuk po e gjykon edhe atë.

Shihni përplasjen e ashpër që ndodhi.

Temat
Përgjithshme

Të afërta