“Çka nëse del jashtë edhe e sheh Dodon me një tjetër?” Valoni e qet në pozitë të vështirë Luanin

Valoni e ka pyetur Luanin se çka nëse del jashtë dhe e sheh Dodon me një tjetër. Kjo ishte pyetja që Luani doli në pozitë të vështirë. Kjo pyetja...

Valoni e ka pyetur Luanin se çka nëse del jashtë dhe e sheh Dodon me një tjetër.

Kjo ishte pyetja që Luani doli në pozitë të vështirë.

Kjo pyetja e Valoni vjen pas debatiti të Luanit me Krinë, ku kjo e fundit ia ka bë pyetjen e njëjtë Luanit.

Luani akuzon Krinë se po kqyrë me prish qifte.

Duke vazhduar debati Luani thotë se nuk ka ardhë këty me pastru fytyrën e tij, duke aluduar te Kri.

Temat
Përgjithshme

Të afërta