“Boll mo se s’po muj me t’ni, BOLL”/ Arditi i qartet Albiosit

Arditi i ka piskatur Albiosit “boll se s’po muj me t’ni”. Kjo pasi ishin duke folur për disa ditë më herët në kohën kru ishte edhe Dodo në shtëpi...

Arditi i ka piskatur Albiosit “boll se s’po muj me t’ni”.

Kjo pasi ishin duke folur për disa ditë më herët në kohën kru ishte edhe Dodo në shtëpi dhe Albiosi rrinte me ta.

Arditi si duke i thotë Albiosit se ka shti për njëri tjetrin sa ishte me ta.

Ndërsa Albiosi e pyet edhe Luanin se a ka shti për dikon gjatë kohës kur qëndrojshin së bashku.

Temat
Përgjithshme

Të afërta