“As nuk është t’u m’honger, mshele”/ Valoni qartet me Luanin e Grekut, eskalon debati

Valoni ka shpërthyer në It’s My Home, gjatë një debati me djemtë aty brenda. Duke folur për Krinë dhe akuzat e djemve kunër saj, Luani ia përmend të kaluarën...

Valoni ka shpërthyer në It’s My Home, gjatë një debati me djemtë aty brenda.

Duke folur për Krinë dhe akuzat e djemve kunër saj, Luani ia përmend të kaluarën e Krisë, e kjo bëri që Valoni të reagon ashpër.

“As nuk është t’u më hanger për It’s My Love, por koncentoru qitu. Unë e di kush është kanë Kri dhe e di kush është.

Unë e di që Kri po ndryshon dhe a mundesh me ia ndalë ti”, shprehet Valoni.

Ndërsa Luani tergon arsyen pse ka ardhë në këtë shtëpi.

Valoni përsëri i drejtohet se Luani po bën ofendime.

Valoni tutje shprehet se ka 30 vjet karrierë dhe kjo që po ndodh këtu nuk është aktrim, por i akuzon Luanin, Grekun dhe
Iglin se po bëjën shumë gabime të mëdha, po bëjnë thashetheme.

Temat
Përgjithshme

Të afërta