“Ti je manipuluese” – Greku e akuzon Krinë, nxehet debati

Greku dhe Kria kanë zhvilluar një debat të ashpër mes vete. Greku ka akzuar Krinë se është manipuluese dhe nuk i duron kritikat. Geku thotë se mundohet me manipulu...

Greku dhe Kria kanë zhvilluar një debat të ashpër mes vete.

Greku ka akzuar Krinë se është manipuluese dhe nuk i duron kritikat.

Geku thotë se mundohet me manipulu dhe ndryshu, por dikush e han e dikush jo.

Debati i ashpër ka vazhduar, duke ndërhy Kria.

Më poshtë dëgjojeni debatin e ashpër.

Temat
Përgjithshme

Të afërta