Qartet Kri me Elmedinen: “Nuk t’i duroj pordhet e tua”

Një moment interesant ka ndodhur ndërmjet Krisë dhe Elmedinës. Kri fton Elmedinen që t’i thotë diçka, ndërsa kjo e fundit thotë se nuk dëshiron me shku. Kri pastaj i...

Një moment interesant ka ndodhur ndërmjet Krisë dhe Elmedinës.

Kri fton Elmedinen që t’i thotë diçka, ndërsa kjo e fundit thotë se nuk dëshiron me shku.

Kri pastaj i thotë se, e di që është ka inat të madh por nuk ka se çka me bë.

Pastaj Elmedina i thotë se nuk ka inate.

Debati pastaj vazhdon me njëra tjetrën, duke mos u pajtuar.

Elmedina i thotë ankohu, derisa Kri i thotë se nuk do të ankohet për këtë.

“Nuk i durojë pordhët e tua” i thotë Kria Elmedinës.

Temat
Përgjithshme

Të afërta