“E ka puthë meniher pa e njoft hiç” – Luani thotë që Kri është rrence, Greku ‘shokohet’!

Djemtë në shtëpinë It’s My Home, kanë folur për Krinë. Greku thotë se ajo nuk e pranon asnjë kritikë. Djemtë flasin për puthjet që i ka bërë ajo. Greku...

Djemtë në shtëpinë It’s My Home, kanë folur për Krinë.

Greku thotë se ajo nuk e pranon asnjë kritikë.

Djemtë flasin për puthjet që i ka bërë ajo.

Greku tutje flet për ndryshimin e saj, apo aktrimin.

Luani e quan rrence Krinë.

Tutje kanë folu për mos nominimin e Krisë, e cila deri tash nuk është nominuar asnjëherë.

Greku me këtë fakt duket se është i ‘shokuar’, ngase po e pengon mosnominimi i Krisë dhe pse po e kalon mirë me të gjithë banorët.

Më poshtë video, ku flasin për Krinë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta