“Dua të bëhem sirenë”/ Banorja e re befason

Gjatë bisedave në shtëpinë It’s My Home, Igli pyet banorët se ç është një gjë që kishin dasht të bëhet, përtej imagjinatës. Banorja e re, Magi thotë se sirenë....

Gjatë bisedave në shtëpinë It’s My Home, Igli pyet banorët se ç është një gjë që kishin dasht të bëhet, përtej imagjinatës.

Banorja e re, Magi thotë se sirenë.

Ndërsa banorja tjetër thotë se nuk ka menduar asgjë.

Igli tutje pyet se përtej imagjinatësh çka dëshirojnë që të bëhen, ose bëjnë.

Igli ka shprehur edhe dëshirën e tij se çfarë dëshiron të bëj.

Shihni pyetjet dhe përgjigjet interesante.

Temat
Përgjithshme

Të afërta