“Çka është puna jote, knej thu bismilah, knej striptiz”?

Luani dhe Albiosi kanë zhvilluar një bisedë mes vete. Ishte Luani që i drejtohet Albiosit se ‘knej thua bismilah, e knej hajde striptiz’. Luani thotë se Albiosi nuk i...

Luani dhe Albiosi kanë zhvilluar një bisedë mes vete.

Ishte Luani që i drejtohet Albiosit se ‘knej thua bismilah, e knej hajde striptiz’.

Luani thotë se Albiosi nuk i respekton vlerat e shoqërisë por ndjenjat e tij personale, pa marr parasyshë a janë në kundërshtim me logjikë a jo.

Gjatë fjalimit që mbajti Luani, Albiosi vetëm se i miratojke ato që ai ia thoshte.

Temat
Përgjithshme

Të afërta