Shkurta i kallxon Filloretës qysh e ka honger Gjigirica

Shkurta dhe Filloreta duke bashkëbiseduar kanë treguar për ngjarjet që iu kanë ndodhur kohë më parë. Shkurta tregon se e ka hangër një qen në këmbë. Ajo pastaj thotë...

Shkurta dhe Filloreta duke bashkëbiseduar kanë treguar për ngjarjet që iu kanë ndodhur kohë më parë.

Shkurta tregon se e ka hangër një qen në këmbë.

Ajo pastaj thotë se emri i qenit ka qenë Gjigiricë.

Shkurta i tregon Filloretes së ka qenë shenja e madhe, ndërsa me kalimin e kohës është zvogëluar.

Ato tutje vazhdojnë bashkëbisedimin me njëra tjetrën.

Se çfarë biseduan, shihni videon më poshtë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta