Motrat nga Drenica kritikojnë njëra tjetrën: Ti nuk je vetvetja

Në shtëpinë më të madhe në Kosovë, këtë javë janë shtuar edhe disa banorë të ri. Dy motra nga Drenica, janë banorët e ri, të cilat po synojnë të...

Në shtëpinë më të madhe në Kosovë, këtë javë janë shtuar edhe disa banorë të ri.

Dy motra nga Drenica, janë banorët e ri, të cilat po synojnë të fitojnë shpërblimin e madh.

Të dyat derisa ishin në oborrin e shtëpisë, kanë biseduar për njëra tjetrën.

Motra e vogël i thotë të madhes së nuk je vetvetja.

Motra e madhe thotë se e ka zor pasi ka fëmijë jashtë dhe nuk mund të lëshohet shumë.

Dëgjojeni biseden e motrave.

Temat
Përgjithshme

Të afërta