Banorët i bërtasin Albiosit që e ka tepru me ushqim, debat i nxehtë mes Grekut dhe Elmedinës

Banorët në shtëpinë It’s My Home i kanë bërtitur Albiosit i cili kishte mbushur gotën e tij më shumë me ushqim sesa e ka të lejushme. Kjo pas operacionit...

Banorët në shtëpinë It’s My Home i kanë bërtitur Albiosit i cili kishte mbushur gotën e tij më shumë me ushqim sesa e ka të lejushme.

Kjo pas operacionit që ai ka bërë në Turqi dhe tash e ka ushqimin e limituar.

Pasi e kritikuan Albiosin për këtë, filloi një debat i ashpër ndërmjet Grekut dhe Elmedinës.

Ky debat u zhvillua me tone të larta të zërit ndërmjet dyve.

Ata akuzuan dhe fyen njëri tjetrin.

Shihni debatin më poshtë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta