Albiosi qelet me Makin: “Kom pëlqim për Shkurtën”

Albiosi si duket është duke u dashuruar në Shkurtën. Ai kësaj radhe për pëlqimin e tij ka folur me banoren e re Magin. Derisa ishin duke qëndruar në ballkonin...

Albiosi si duket është duke u dashuruar në Shkurtën.

Ai kësaj radhe për pëlqimin e tij ka folur me banoren e re Magin.

Derisa ishin duke qëndruar në ballkonin e Shtëpisë të dytë flet për pëlqimin e tij.

Në ato momente vjen edhe Kri, dhe Albiosi flet për simpatin e tij për Shkurtën.

Temat
Përgjithshme

Të afërta