A po frikësohet Arditi: Banoret e reja kanë me na marrë votat

Në shtëpinë It’s My Home, derisa ishin duke qëndruar Arditi dhe Igli së bashku, aty pranë kalojnë banoret e reja. Arditi i drejtohet Iglti se tash këto banoret e...

Në shtëpinë It’s My Home, derisa ishin duke qëndruar Arditi dhe Igli së bashku, aty pranë kalojnë banoret e reja.

Arditi i drejtohet Iglti se tash këto banoret e reja munden me marr vota.

Arditi tregon se publiku e ka një të preferuar.

Shihini videon më poshtë derisa komentojnë për ardhjet e reja.

Temat
Përgjithshme

Të afërta