“Unë kom pas ndjenja për Shkurtën i pari” – Albiosi ja palon Arditit

Në një moment në It’s My Home, Albiosi afrohet te krevatat ku ishin Shkurta dhe Arditi. Derisa afrohet ai tregon se kishte ndjenja për Shkrutën. Albiosi i thotë kush...

Në një moment në It’s My Home, Albiosi afrohet te krevatat ku ishin Shkurta dhe Arditi.

Derisa afrohet ai tregon se kishte ndjenja për Shkrutën.

Albiosi i thotë kush ka shprehur pëlqim i pari dhe e pyet pse po e quan tradhtar.

Ai thotë se Arditi ia mori Shkurtën.

Temat
Përgjithshme

Të afërta