“Kur u nal rryma qikat kanë dasht me m’desh” – Albiosi i akuzon qikat

Në emisionin It’s My Home, në një mbrëmje ndodhi një problem me dritat.

Të gjitha dritat ishin ndalur, derisa aty gocat pastaj bënë veprime të ndryshme, sipas djemve.

Njëri ndër ta Albiosi thotë se pasi ishin fikur dritat kishin ardhur vajzat për ta zhveshur.

Ai thotë se tentuan por nuk i ka lanë për të zhveshur dhe shikuar se a është i bërë synet.

Temat
Përgjithshme

Të afërta