“Horror” në It’s My Home/ “Lugatat” i tmerrojnë banorët!

Mbrëmë për festën e Halloëeenit, në shtëpinë It’s My Home, kanë ndodhur befasia të ndryshme. Aty kur banorët më së paku e pritet u hyrën ‘lugatat’. Ata pas hyrjes...

Mbrëmë për festën e Halloëeenit, në shtëpinë It’s My Home, kanë ndodhur befasia të ndryshme.

Aty kur banorët më së paku e pritet u hyrën ‘lugatat’.

Ata pas hyrjes brenda kanë filluar të ‘sulmojnë’ banorët me miell, keqap dhe vezë.

Banorët i ‘tmerruan’ nga ajo që iu ndodhi.

Për më shumë, shihni viedon se çfarë ndodhi:

Temat
Përgjithshme

Të afërta