“Albiosi e ka kry me mu” – Arditi idhnohet me Albiosin

Arditi i shtëpisë më të madhe në Kosovë, I’ts My Home, thotë se e ka kry me Albiosin. Kështu tha ai gjatë një debati në oborrin e shtëpisë, ku...

Arditi i shtëpisë më të madhe në Kosovë, I’ts My Home, thotë se e ka kry me Albiosin.

Kështu tha ai gjatë një debati në oborrin e shtëpisë, ku janë të mbledhur Kria, Igli, Shkurta dhe Luani.

Duke folur të gjithë për shoqërinë me njëri tjetrin, Albiosi i sqarohet Arditit.

Shihni videon për çka bëhet fjalë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta