Shihni se si Luani e ofendoi Inën

Luani në emisionin It’s My Home, ka folur për Inën dhe kulturën e saj. Ai thotë se Ina nuk din kurgjo, duke shtuar se është e padijshme. Këto komente...

Luani në emisionin It’s My Home, ka folur për Inën dhe kulturën e saj.

Ai thotë se Ina nuk din kurgjo, duke shtuar se është e padijshme.

Këto komente Luani i bëri teksa fliste për vegjetarianët.

Sipas tij, Ina ka thënë se vegjetarianët e hajnë mishin dhe e prejnë mishin mirë.

“Qe qikjo është kultura e saj, kulturë për toke”, shprehet Luani.

Temat
Përgjithshme

Të afërta