Edhe kjo ndodh: Igli i merr erë këmbëve të Albiosit, shashtriset

Momente interesante po ndodhin në It’s My Home. Një prej momenteve më interesante është kur Igli i merr erë kombëve të Albiosit. Pasi i afrohet tek këmbët e Albiosit,...

Momente interesante po ndodhin në It’s My Home.

Një prej momenteve më interesante është kur Igli i merr erë kombëve të Albiosit.

Pasi i afrohet tek këmbët e Albiosit, Igli i merr erë, por nga ‘tërbimi’ ai fillon të kollitet.

Albiosi nuk e di dhe pyet se “çfarë ke”?

Igli thotë se i mori erë këmbëve.

Se çfarë ndodhi më shumë, shihni videon më poshtë:

Temat
Përgjithshme

Të afërta