Zbulohet djali jashtëmartesor i Cimës (Video)

Humoristi Rasim Thaci – Cima dhe këngëtarja Violeta Kajtazi kanë qenë disa nga të ftuarit specialë në emisionet e arkivës së “Përrallë me Tupan”, të udhëhequr nga Valon Maloku...

Humoristi Rasim Thaci – Cima dhe këngëtarja Violeta Kajtazi kanë qenë disa nga të ftuarit specialë në emisionet e arkivës së “Përrallë me Tupan”, të udhëhequr nga Valon Maloku – ValaMala.

Humoristi i njohur Cima në “Përrallë me Tupan” zbulon se ka një djalë jashtëmartesor.

Për më shumë shikoni videon e mëposhtme:

Temat
Përgjithshme

Të afërta