Trishtuese: Burri dha shpirt në duart e saj kur ishte shtatzënë, e la me dy vajza (Video)

Emine Mala dhe vajzat e saj Vena dhe Fatmirja ishin të ftuara në emisionin “MADAM”. Emina, një zonjë nga Gjakova tregoi historinë e saj të dhimbshme. Ajo tregon sesi...

Emine Mala dhe vajzat e saj Vena dhe Fatmirja ishin të ftuara në emisionin “MADAM”.

Emina, një zonjë nga Gjakova tregoi historinë e saj të dhimbshme.

Ajo tregon sesi e humbi burrin e saj, derisa ishte shtatzënë.

Poashtu vajza e saj e madhe, Vena Mala, tregoi gjestin e mrekullueshëm që ajo ka bërë, duke dhuruar flokët e saj për fëmijët e sëmurë me kancer.

Për më shumë shikoni videon:

Temat
Përgjithshme

Të afërta