Abazi i tregon Axhës Rrush sekretin e Drenit (Video)

Këtë javë u shfaq episodi 6-të i “Rruga B”. Një “sekret” i Drenit që Jetoni u tregon Hekuranit dhe Sidorelës, e vë Drenin në situatë të sikletshme. Mirëmbajtësi i...

Këtë javë u shfaq episodi 6-të i “Rruga B”.

Një “sekret” i Drenit që Jetoni u tregon Hekuranit dhe Sidorelës, e vë Drenin në situatë të sikletshme.

Mirëmbajtësi i ndërtesës ku jetojnë, Abazi, thërret xhaxhain e Drenit, “Axhën Rrush” për ndihmë.

Për më shumë ndiqni serialin:

“Rruga B” shfaqet çdo të marte, nga ora 20:30 në First Channel dhe në kanalin zyrtar në YouTube.

Temat
Përgjithshme

Të afërta