Mixha Bibë shkon ta kërkojë dorën e vajzës, “miqtë” e plaçkisin (Video)

Në këtë episod të “Ministrisë së Shyhretit”, si gjithmonë kishte rrethana dhe role të reja. Kësaj radhe Mixha Bibë shkon tek një gjakovar (Fikreti) në mënyrë që të kërkojë...

Në këtë episod të “Ministrisë së Shyhretit”, si gjithmonë kishte rrethana dhe role të reja.

Kësaj radhe Mixha Bibë shkon tek një gjakovar (Fikreti) në mënyrë që të kërkojë dorën e vajzës për djalin e tij Simonin.

Por gjërat nuk shkojnë sipas planit të tij. Biba përfundon si viktimë e “miqëve” të rinj.

Për më shumë ndiqni emisionin:

“Ministria e Shyhretit” shfaqet çdo të enjte nga ora 20:30 në First Channel.

Temat
Përgjithshme

Të afërta