Kjo është 6 vjeçarja shqiptare, e zhdukur që 20 vite në Suedi (Video)

E ftuar këtë javë në emision “Përrallë me Tupan”, ishte zonja Florije Jasharaj, e lindur në Bajgorë dhe e martuar në Podujevë. Ajo vjen posaqërisht për të rrëfyer fatin...

E ftuar këtë javë në emision “Përrallë me Tupan”, ishte zonja Florije Jasharaj, e lindur në Bajgorë dhe e martuar në Podujevë.

Ajo vjen posaqërisht për të rrëfyer fatin e hidhur që pati ajo dhe familja e saj.

Në vitin 1998, fëmija më i vogël i familjes, Jasmina 6 vjeçare, kishte dalur të luajë jashtë shtëpisë, por për të mos u kthyer më kurrë.

Rasti i saj është i hapur tash e njëzetë vite më parë në shtetin e Suedisë, duke pasur disa të dyshuar por duke mbetur i pazgjidhur.

Florija rrëfen tmerrin që pësoi kur nuk mund ta gjenin vajzën, së bashku me bashkëshortin e saj, tashmë të ndjerë Rexhepin.

Por Florija nuk rreshti asnjëherë së kërkuari Jasminën.

Për më shumë ndiqni emisionin në videon e mëposhtme:

Temat
Përgjithshme

Të afërta