Vëllau viziton Mixhën Bibë – Show me tupana, surle e bakshishe (Video)

“Ministria e Shyhretit” është emisioni më i ri që shfaqet çdo të enjte nga ora 20:30 në First Channel. Nën udhëheqjen e aktorëve, Hasan Murseli (Mixha Bibë), Simoni Tanushi...

“Ministria e Shyhretit” është emisioni më i ri që shfaqet çdo të enjte nga ora 20:30 në First Channel.

Nën udhëheqjen e aktorëve, Hasan Murseli (Mixha Bibë), Simoni Tanushi (Mikel Polici) dhe Flutura Gashi Tanushi (Gjyla), do të qeshni pafund me situatat komike në të cilat ata do të gjenden.

Kësaj radhe Mixha Bibë merr një vizitë të papritur nga vëllau i tij, Martini.

Martini bën hyrjen në shtëpi me tupana dhe surle.

Për më shumë mund të ndiqni këtë episod në linkun e mëposhtëm:

Temat
Përgjithshme

Të afërta