Tenton ti vjedhë pasurinë, Mixha Bibë dhe Gjyla e lënë zbathur vëllaun nga Diaspora (Video)

“Ministria e Shyhretit” është emisioni më i ri që shfaqet çdo të enjte nga ora 20:30 në First Channel. Nën udhëheqjen e aktorëvë, Hasan Murseli (Mixha Bibë), Simoni Tanushi...

“Ministria e Shyhretit” është emisioni më i ri që shfaqet çdo të enjte nga ora 20:30 në First Channel.

Nën udhëheqjen e aktorëvë, Hasan Murseli (Mixha Bibë), Simoni Tanushi (Mikel Polici) dhe Flutura Gashi Tanushi (Gjyla), do të qeshni pafund me situatat komike në të cilat ata do të gjenden.

Kësaj radhe Mixha Bibë merr një vizitë të papritur nga vëllau i tij, Martini.

Pasi që Martini tenton ta mashtrojë, Mixha Bibë dhe nusja e tij Gjyla e nxjerrin jashtë Martinin të zbathur.

Për më shumë mund të ndiqni këtë episod në linkun e mëposhtëm:

Temat
Përgjithshme

Të afërta