Shokohet Mixha Bibë, shkon në varrimin e shokut por i del qen (Video)

Tanimë çdo të enjte mund të ndiqni emisionin më të ri në First Channel, “Ministria e Shyhretit”.

Ky emision udhëhiqet nga aktorët Hasan Murseli (Mixha Bibë), Simon Tanushi (Mikel Polici) dhe Flutura Gashi Tanushi (Gjyla).

“Ministria e Shyhretit” përveç intervistës me mysafirin përmban edhe humor dhe aktrim nga aktorët.

Në një situatë të improvizuar, Mixha Bibë shokohet kur shkon në varrimin e shokut të tij, por I del që është vetëm një qen.

Për më shumë shikoni videon:

Temat
Përgjithshme

Të afërta