Fehmi Ferati qeshet me deklaratën e Agim Bahtirit për ardhjen e Shakirës (Video)

Fehmi Ferati ishte I ftuari I kësaj jave në “Ministrinë e Shyhretit”. Fehmiun e njohim si bashkë-udhëheqës të shou-t televiziv “Meselation”. Në zgjedhjet e kaluara komunale, Fehmiu kandidoi për...

Fehmi Ferati ishte I ftuari I kësaj jave në “Ministrinë e Shyhretit”.

Fehmiun e njohim si bashkë-udhëheqës të shou-t televiziv “Meselation”.

Në zgjedhjet e kaluara komunale, Fehmiu kandidoi për të parin e komunës së Mitrovicës, por u mund nga Agim Bahtiri.

Ai e komentoi duke qeshur deklaratën e Bahtirit se do ta sjellë Shakirën në Kosovë.

Për më shumë ndiqni “Ministrinë e Shyhretit”, nën udhëheqjen e Mixhës Bibë, Fluturës dhe Simonit, emision ky i cili shfaqet çdo të enjte, nga ora 20:30 në First Channel dhe në YouTube:

Temat
Përgjithshme

Të afërta