Historia e dhimbshme e Havere Dermakut, ekskluzivisht në “Përrallë me Tupan” (Video)

Havere Dermaku ishte e ftuara e kësaj javë në emisionin “Përrallë me Tupan”. Ajo kishte shprehur dëshirën që të tregonte ngjarjet e trishtueshme të jetës së saj në “Përrallë...

Havere Dermaku ishte e ftuara e kësaj javë në emisionin “Përrallë me Tupan”.

Ajo kishte shprehur dëshirën që të tregonte ngjarjet e trishtueshme të jetës së saj në “Përrallë me Tupan”.
Haverja ka lindur në Kamenicë e pasi u martua, së bashku me bashkëshortin u shpërngulën në Suedi.
E gjitha filloi kur kuptoi se djali i saj nuk mund të dëgjojë e as të flasë dhe vajza e saj e ka poashtu të dëmtuar dëgjimin.

Pas një kohe, ajo kuptoi se burri i saj ka një tumor në kokë, sëmundje kjo e cila i morri jetën.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
Përrallë me Tupan

Të afërta