Vajza e Shpetimit hyn në Përrallë me Tupan, shikoni reagimin e tij (Video)

Edhepse bashkëpunojnë që shumë vite, kjo ishte intervista e parë që moderatori i emisionit “Përrallë me Tupan”, Valon Maloku i bëri Shpetim Deskut. Gjatë kësaj interviste nuk munguan as...

Edhepse bashkëpunojnë që shumë vite, kjo ishte intervista e parë që moderatori i emisionit “Përrallë me Tupan”, Valon Maloku i bëri Shpetim Deskut.

Gjatë kësaj interviste nuk munguan as befasitë e përgatitura për Shpetimin. Momenti më i këndshëm ishte befasia nga vajza 5 vjeçare e Shpetimit, Dorela. Ajo solli tekstet e para dhe uniformën e “Molerit”të cilat i kishte ruajtur gruaja e tij , Arta.

Për më shumë mund të shihni në videon e mëposhtme:

Temat
Përrallë me Tupan

Të afërta