Ja pse u fsheh nata e Kadrit (VIDEO)

Të gjithë e dimë se nata e Kadrit mbeti në kalendar, por nuk jemi të sigurt që kjo natë nuk është në ndonjë ditë tjetër. Profeti tha kërkojeni natën...

Të gjithë e dimë se nata e Kadrit mbeti në kalendar, por nuk jemi të sigurt që kjo natë nuk është në ndonjë ditë tjetër.

Profeti tha kërkojeni natën e Kadrit në 10 netët e fundit tek, (21,23, 25, 27, 29).Hoxha jep sqarim për arsyen e fshehjes së natës se Kadrit.

Pse e ka fsheh dhe si e ka fsheh?

Temat
Përgjithshme

Të afërta