Gjarpëri lidh dhe pickon gruan, ja pamjet shokuese (VIDEO)

Në videon e më poshtme do ju tregojmë disa momente kur gjarpërnjë të llojeve të ndryshme pickojë njerëzit. Pas shikimit të videos do tregoheni më të kujdesshëm. Ndiqni videon:...

Në videon e më poshtme do ju tregojmë disa momente kur gjarpërnjë të llojeve të ndryshme pickojë njerëzit.

Pas shikimit të videos do tregoheni më të kujdesshëm.

Ndiqni videon:

Temat
Përgjithshme

Të afërta